خرما در استانهای گرمسیر جنوب کشورمان به عمل می آید. در این مناطق وجود ریزگردهایی که روی میوه خرما می نشینند باعث ایجاد آلودگی شدید می شود. با توجه به مساعد بودن احتمال تکثیر مخمر، کپک و آلودگی های ثانویه برای مدت طولانی امکان نگهداری خرما وجود ندارد.
هنگام برداشت و مصرف ،میوه خرما معمولا شسته نمی شود و حتی با امکان شستشوی معمولی خانگی امکان برطرف شدن این آلودگی ها وجود ندارد.
خرما باربا استفاده از خرمای درجه یک خوراکی و پس از تایید و کنترل کیفیت خرمای ورودی توسط دستگاههای تمام اتوماتیک ضمن فرآیند ضدعفونی و پاستوریزه، فرآوری و بسته بندی می شود. همچنین در طی این فرآیند هیچگونه ماده افزودنی، شیمیایی و نگهدارنده به محصول اضافه نمی شود. ​​​​​​​

خـــرمــا بـــار چـیــه؟!

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش